Leidsevaartweg 46, 2106 NA Heemstede
Telefoon: 023 - 584 91 54   info@vantubergen.nl
Over Van Tubergen

Van Tubergen - kwaliteits bloembollen en planten sinds 1868.

- Dé internet winkel voor bloembollen en planten.

- Uitsluitend kwaliteits bloembollen in grotere maten.

- Met de hand ingepakte bloembollen voor gegarandeerde kwaliteit.

- Eerlijk; betaling na ontvangst van de bestelling.

- Ruime keuze inclusief bijzondere soorten en exclusief aanbod voor de liefhebber.

  

Historie Van Tubergen

De firma C.G. van Tubergen werd in 1868 opgericht door de gebroeders Cornelis en Marinus van Tubergen, oorspronkelijk uit de tabakshandel in Amsterdam afkomstig. Zij kochten samen met hun vader de hofstede ‘Zwanenburg’, temidden van de weilanden gelegen aan de Leidse trekvaart buiten Haarlem. Hier begonnen zij een bloembollen- en zaadhandel. Gesteund vanaf 1882 en 1890 door resp. hun neven J.M.C. Hoog en Th.M. Hoog breidden zij hun zaken uit en gingen zij zich meer en meer op het verhandelen en kweken van bijzondere planten- en bolgewassen toeleggen, waarvoor in Nederland, maar vooral ook in Engeland en Amerika grote belangstelling bestond. Met eigen kwekerijen in Haarlem, Heemstede en Hillegom had Van Tubergen ongetwijfeld het allergrootste assortiment bijzondere bol- en knolgewassen en vaste planten. Na een aantal veranderingen is Van Tubergen nu al 7 jaar aan de Leidsevaart te Heemstede gevestigd en een begrip voor kwaliteits bloembollen en planten.

   

Wij hopen dat ons huidige gevarieerde assortiment u genoeg inspiratie kan geven, zodat uw tuin, balkon of terras een fleurige en kleurige uitstraling zal hebben, zowel in het voorjaar als in de zomer.

Wij zullen ons uiterste best doen om uw bestelling(en), vragen en wensen zo goed mogelijk af te handelen, mocht u iets willen weten neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke tuingroet,

Simone en Fred van den Oever
Van Tubergen